Over mij

Over mij

Over mijzelf

Olaa, welkom op mijn reisblog! Ik ben Linda en ik ben 25 jaar. Momenteel woon ik in Enschede samen met mijn vriend en kat. Mijn vriend en ik houden beide heel erg van reizen. Samen hebben wij nu al 3 mooie reizen gemaakt en ons doel wordt om zoveel mogelijk landen gezien te hebben. Ik ben een freelancer website bouwer, waardoor ik de vrijheid heb om mijn werk in het buitenland te doen. Het enige wat ik nodig heb is mijn laptop en goed werkend internet. Mijn vriend heeft ook dezelfde vrijheid met zijn werk zoals ik. Dit is ideaal voor ons, omdat wij op deze manier vaak kunnen reizen en werken tegelijkertijd!

Hoe mijn liefde voor reizen is ontstaan
Toen ik 18 jaar was maakte ik voor het eerst in mijn leven een verre reis in mijn eentje. Samen met mijn backpack reisde ik in 1,5 maand tijd door Thailand en Laos. Ik was meteen verliefd. Het ontmoeten van nieuwe mensen, proeven van andere culturen, het eten en de vrijheid. Ik vond het zo fantastisch dat ik besloten had dat ik elk jaar een verre reis wilde maken. Zo heb ik nu op mijn 26e levensjaar al heel wat landen bezocht. Soms was het voor een paar weken, maar ook wel eens voor een paar maanden. Zo duurde mijn langste reis een half jaar door Zuid-Amerika.

Met deze reizen heb ik heel wat ervaring opgedaan. Over algemeen zijn al mijn reizen goed verlopen, echter zijn er ook wat dingen fout gegaan. Daarom wil ik mijn tips graag met jullie delen, zodat jullie droomreis goed verloopt. Verder heb ik natuurlijk ook veel leuke tips en must go’s aanraders voor jullie. Op mijn blog schrijf ik verder van alles wat met reizen heeft te maken.

Wanderlust <3